مشاوره حقوقی رایگان - سند زدن بدونه صاحب سند

سلام بنده یک موتورسیکلت از دوستم خریدم که مدارک کامل هستش اما صاحب موتورو از شهر دیگه پیدا کردم باهاش تماس گرفتم میگه دو میلیون بده بیام امضا کنم قبول کردم اما بازم نیومد آخر سر الان چندوقته گوشیشو خاموش کرده منم موتورو به یک نفر دیگه فروختم که‌ الان به‌ خاطر به‌ نام زدن رفته شکایت کرده الان من چطور میتونم سندو به نام خودم یا به نام اون نفری که فروختم بزم خواهش میکنم کمکم کنید مرا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خریدار آخر باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت شما و ایادی قبلی مطرح نماید و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

علیه ایادی ماقبل ان باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خریدار می تواند علیه شما و صاحب سند دا‌دخواست الزام به تنظیم سند بدهد.
اگر صرفا به طرفیت شما دادخواست داده باشه رد میشه و برای شما مشکلی پیش نمیاد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی علیه فروشنده و ایادی ماقبل تنظیم نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

صاحب سند را الزام به تنظیم و انتقال سند رسمی نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که خریدار منظور همان آخرین خریدار می بایست دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به ثبت برساند

و تمام اشخاص را طرف خود قرار بدهد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام صبر کنید تا از طریق دادگاه انتقال سند انجام شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

آخرین خریدار باید دادخواست الزام تنظیم سند به طرفیت شما و آبادی قبلی بزند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق مراجع قضایی اقدام نمایید