مشاوره حقوقی رایگان - ظهرنویس چک

با سلام. بنده به یکی از دوستان بابت استحکام بنای ملکش به مهندس ناظر دو فقره چک دادم که پشت چک رو دوستم دوتا امضا زد و چیزی ننوشت و چک در وجه مهندس ناظر نوشته شد الان در سرسید دوستم مبلغ چک رو واریز نمیکند میشه کمکم کنید اگه من مبلغ رو واریز نکنم و چکم برگشت بخوره حکم قانونی پاس کردن چک به عهده چه کسی هست

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

برعهده شما و ایشان است اگر نداد و شما پرداخت کردید میتوانید به او مراجعه کنید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

اگر به عنوان ضامن پشت چک را امضا کرده مسولیت تضامنی دارید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود برعهده صاحب چک و سایر امضاء کنندگان آن

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هر دو مسولید میتوانید شما پرداخت کنید تا حسابهایتان مسدود نشود و دادخواست مطالبه وجه نسبت به دوست خود ارایه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
هر دو مسئولیت دارید و طلبکار می تواند به هر کدام از شما دو نفر که دلش خواست مراجعه کند و اگر شما پرداختید می توانید به دوست تان مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
صادر کننده چک و ضامن مسئولیت تضامنی خواهند داشت
و دارنده چک میتواند به هر کدام که بخواهد مراجعه و مطالبه وجه نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برعهده صادر کننده است.
در صورت شکایت دارنده چک می تواند علیه صادرکننده و ضامن دادخواست مطالبه وجه بدهد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید پس از پرداخت به مدیون اصلی رجوع کنید با اثبات اینکه اذن در پرداخت دین شخص ثالث داشته اید