مشاوره حقوقی رایگان - تخریب دیوار مشترک

باسلام. بنده یک واحدی خریداری کردم که در اون طبقه ای که واحد ساخته شده طبق پروانه ساخت باید تک واحدی باشه اما 2 واحد در اون طبقه ساخته شده. شهرداری رای داده که دیوار مشترک باید تخریب بشه. حالا میخاستم بدونم در صورت تخریب دیوار مالکیت واحد برای چه کسی است؟

پاسخ ها :

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام وقت به خیر
برای اظهارنظر دقیق برای بهترین راهکار نیازمند بررسی مبایعه نامه می باشد.
در چندین فرض باتوجه به متراژ مذکور در مبایعه نامه ها و تاریخ تحریر آن و سایر موارد ممکن است مبایعه نامه باطل ، صحیح با حق فسخ ، مشاع میان شما و مالک دیگر و یا صرفا در مالکیت شما باشد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام دیوار که ساخته می‌شود باز دیوار مشترک محسوب میشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت مالکیت فردی است که سند ملک بنام اوست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دادخواست اقامه نمایید و با بررسی مبایعه‌نامه ، مالک مشخص خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از تخریب و اخذ پایانکار مجدد می توانید دیوار بکشید و هر کسی از واحد خود استفاده کند.
در صورتی که به هر دلیلی چنین امکانی وجود نداشته باشد به نظر مشاع محسوب می شود