مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دو مهریه: یکی ثبت یکی دادگاه

با سلام. من برای همسر اول سالیانه یک سکه می پردازم که ایشان مهریه اش را از طریق دادگاه به اجرا گذاشته بود. حال همسر دومم از طریق ثبت مهریه اش را اجرا گذاشته و ماهیانه یک چهارم حقوقم را کسر می کنند. آیا نباید یک هشتم از حقوقم بابت مهریه همسر دومم کسر شود؟ با این وضعیت عملا بیش از نیمی از حقوقم من به این دو بزرگوار پرداخت میشود.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر هر یک چهارم حقوق را می توانند توقیف کند

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
نسبت به توقیف دوم اعتراض نمایید ، زیرا مابقی حقوق جزء مستثنیات دین شما قلمداد میگردد و بیشتر از یک چهارم کسر حقوق وجاهت قانونی ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نهایت هر دو نیز اقدام کنند کلا یک چهارم حقوق قابل توقیف می‌باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق رئیس ثبت پیگیری و مراتب را اعلام کنید