مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش زمین

سلام در مورخ 1396/6/1 شخص به متراژ 1000 متر مربع زمینی را از برادرش طی یک مبایعه نامه در 2نسخه خریداری نمود با تایید امضای شهود وشورای محل روستا وقولنامه تحویل خریدار گردید. خریدار زمین مذکور را در مورخ 1396/6/9 طی یک مبایعه نامه دستی طی دو نسخه ای همان زمینی کشاورزی را با مشخصات اربعه آن به من فروخت و به امضای و تایید شهود وشورای اسلامی روستا رسید ودر طبعیت آن را تحویل گرفتم وزمین راتسطیع نموده وکشاورزی میکنم فروشنده اول زمین نسخه نزد خود را گرفته به ان اضافات کرده وپشت آن را ظهر نویسی کرده و ادعا کرده که زمین شما از نقطه ای دیگر شروع میشود.در صورتی که فروشند اول یک نسخه از قولنامه فروش را به خریدار اول داده و ان نسخه هم همزمان خرید زمین تحویل من شد هیچ اضافتی ندارد این دوبرادر همدست شده میخواهند اذیتم کنند

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید بررسی دقیق و کامل صورت گیرد چون سوال شما ابعاد متفاوت دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید کارشناس متخصص محل را بررسی کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع مذبور نیازمند اخذ نظر کارشناس مربوطه است و می توانید مسأله را پیگیری نمائید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نگران نباشید ادعای فروشنده اول پذیرفته نخواهد شد

ظاهرا جعل انجام شد است و توسط کارشناس خط و امضا مشخص خواهد شد