مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از برادر به دلیل آزار و اذیت مادر

آیا راه حلی بی دردسر بدون اینکه مجالی به برادرم بعد از شکایت از او داده بشه هست ؟چون برادرم معتاده وپرخاشگر ودست به سلاح سرده همیشه، به همین خاطر تا حالا ازش شکایت نکردیم چون می ترسیم به مادرم صدمه بزنه ؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام شکایت کیفری باید داده بشه این بعد شکایت ایشان چه عکس العملی نشان می‌دهد قابل پیش بینی نیست ولی پروسه ای است که به احتمال زیاد اثبات می‌شود جرائم صورت گرفته

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق دادستانی نامه معرفی به کمپ بگیرید و چند ماه تحویل کمپ بدهید