مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از برادرم برای ازار مادر سالمندم

سلام وقتتون بخیر میشه لطف کنید راهنماییم کنید چطور میتونم از برادرم که به اسم مراقبت از مادر سالمندم داره اذیتش میکنه و مادرم از ترسش نمیتونه کاری کنه شکایت کنم و من در منطقه 15 زندگی میکنم کجا برم برای شکایت ممنونم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

از طریق دفتر خدمات قضایی میتونید شکایت کنید و البته شاکی باید مادر شما یا وکیل ایشان باشد و شما نمی توانید شکایت کنید چون سمت ندارید