مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از فروش ملک مشاعی

باسلام،بنده طی قراردادی باپدرم نسبت به خریدقسمت هوایی یک منزل مسکونی(طبقه دوم) باهزینه ساخت ازخودم وکاملامستقل ازطبقه همکف بنانمودم ودرقراردادقیدشده که دومترونیم ازعرض زمین وراه پله جهت ورودی به طبقه بالامتعلق وهرکس نسبت به سهم خودمالک وحکم واحدداردوجهت فروش بصورت جداگانه باتوافق یکدیگرباشدحال باچنین قراردادی بنده قصدفروش دارم باوجودداشتن مشتری مانع وخودش هم حاضربه خریدنیست ،لطفاراهنمایی بفرماییدازچه طریق اقدام کنم؟باسپاس

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما دقیق طرح نشده است و نیازمند رویت اسناد و مدارک شما است