مشاوره حقوقی رایگان - حصر وراثت

پدربزرگ من فوت کرده است در سال 1365 دایی های من تمام املاک و زمین های پدربزرگ من را بدون تشکیل حصر وراثت اقدام به فروش نموده اند
آیا من الان گواهی حصر وراثت برای پدربزرگم درست کنم اقدام قانونی چی میشه و دایی های من که اینها رو فروختن بدون تشکیل حصر وراثت حکمشون چیست ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حتما میشه ولی به این راحتی نیست اگر مادرتان زنده است خودش و اگر نیست اول باید برای مادر گواهی حصر وراثت بگیرید بعد برای پدر بزرگ

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میتوانید حقوق ورثه ای مربوط به مادر را بدست بیاورید راه دفاع از حقوق شما وجود دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما یک بررسی کامل از اسناد را می‌طلبد تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید ابتدا انحصار وراثت نمایید
و سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم ترکه اقامه نمایید

و توسط کارشناس ، کارشناسی خواهد شد