مشاوره حقوقی رایگان - شکایت سهم الارث

من سه برادر و دو تا خواهر داره
و پدرم زمینی رو در محدوده شهری به مساحت 9000 متر برامون به ارث گذاشته
زمین بین ورثه تقسیم نشده
هر کدومشون رفتن قطعه ای با قولنامه فروختن به اشخاصی و سند هم براشون زدن
من مساحت کمتری نسبت به بقیه فروختم و الان هم زمینی باقی نمونده که تصرف کنم
سوال من اینه که باید از همه ورثه شکایت کنم ؟ و اینکه یا بخاطر اینه قطعات زمین همگی فروخته شدن و زمینی موجود نیست رای دادگاه در صورتی که به نفع من باشه به چه صورتی هست؟ آیا اسناد صادر شده رو میتونم باطل کنم؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله سند ها قابل ابطال هستند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
سندها قابل ابطال می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله شما باید دادخواست بر علیه همه وراث را مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی دادگستری مشخص بشود
تمام سندها قابل ابطال
است البته اگر ..