مشاوره حقوقی رایگان - تبلیغ علیه نظام با اسپری (شعار نویسی)

با سلام بنده بعلت شعار نویسی به هفت ماه حبس تعزیری محکوم شدم ولی به من فرصت تجدید نظر داده شده؛آیا با توجه به اینکه سابقه کیفری موثر ندارم و از این اقدام خود پشیمانم و همچنین سن پایینی دارم(18 سال) و همکاری با سیستم قضایی و اقرار به جرمم داشته ام امکان تعلیق حکم یا تبدیل به جزای نقدی وجود دارد؟اگر میزان یک سوم حبس رو تحمل کنم چقدر احتمال تعلیق وجود داره؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

می توانید به حکم اعتراض نکنید و تسلیم به رای بزنید و از تخفیف مجازات برخوردار شوید ...

بهتر است با احدی از وکلای دادگستری کانون وکلای شهرستان تان صحبت کنید و در صورت لزوم از وکیل تسخیری استفاده کنید...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید ضمن درخواست تجدیدنظر خواهی درخواست تعلیق اجرای مجازات بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید به حکم اعتراض کنید یا تسلیم به رای بزنید و از تخفیف برخوردار شوید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله احتمال تعلیق هست لایحه قوی و مستدل نوشته شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد
با بررسی شرایط شاید تسلیم به رای به نفعتان باشد
حتی المقدور با یک وکیل مشورت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله امکان تعلیق برای شما وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله لایحه تجدیدنظرخواهی دقیق تنظیم نمایید و دفاع کنید
و درخواست تعلیق مجازات و تخفیف را مطرح نمایید و