مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ اخطاریه / احضاریه تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط

به وثیقه گذار اعلام میگردد با عنایت به اینکه دستور ضبط وثیقه صادر گردیده است و از اعتراض مصون مانده است لذا امکان رفع توقیف از سند مورد وثیقه مگر با حضور وثیقه گذار در این مرجع و رعایت مرتبط ماده 236 قانون ایین دادرسی کیفری نمی باشد

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر متهم را معرفی نکنید در موعد مقرر سند توقیف میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ملک مورد وثیقه به دستور
دادستان ضبط شده است
و وثیقه گذار باید به مرجع قضایی مراجعه نماید
در غیر این صورت ملک به مزایده گذاشته خواهد شد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید متهم را به دادسرا معرفی کنید در غیر اینصورت متاسفانه سند وثیقه ای توقیف می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر در مهلت مقرر صورت می گیرد وثیقه ضبط خواهد شد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

وثیقه گذار نامه جلب متهم را اخذ و متهم را به شعبه تحویل دهد...

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی متهم را به دادسرا معرفی نمایید درغیراین صورت وثیقه ضبط و از طریق مزایده فروخته می شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وثیقه گذار باید متهم را به مقام قضایی تحویل دهد در غیر اینصورت وثیقه ضبط می گردد و وثیقه گذار ارفاق قانونی را از دست می دهد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما باید در موعد مقرر شده متهم را حاضر کنید تاسندتان ازاد شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید متهم را حاضر نمایید وگرنه مورد وثیقه ضبط می‌گردد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

یعنی اینکه ملک وثیقه گذار در حال فروش است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید متهم معرفی گردد در غیر این صورت وثیقه ضبط میگردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وثیقه گذار باید به مرجع قضایی مراجعه نماید و
در غیر این صورت ملک به مزایده گذاشته خواهد شد