مشاوره حقوقی رایگان - دست بزن شوهر

من 22سالمه و همسرم 24سالشه من ده ماهه ازدواج کردم و همسرم. بارها منو کتک زده و انکار کرده. و همیشه گوشیمو ازم میگیره. تا به کسی خبر ندم منم همیشه. پنهان کاری کردم. تا الان که چند بار خانواده هارو درجریان گذاشتم. و باز هم انکار میکنه و خیانت ازش دیدم. و یه. تو گوشی. بهش. زدم اونم منو. زیر مشت و لگد. گذاشت. و ازش شکایت کردم.و پزشکی قانونی رفتم و شورای حل اختلاف. گذاشتن. برامون. و. تو خونه. منو. بیرون کرد. با لباسای. تو مونه زنگ. صد‌وده. زدم گوشیم و گرفت و خاموش. کرد و منو برد. یه جا تو خیابون پیش. مادرش و خانواده ام اومدن منو بردن و. رفتیم. شورای حل اختلاف و انکار کرد. همش. دروغ میگفت که. من اینکارا رو نکردم. با اینکه. مشاور گفته. باید تحت درمان. باشه. میگه من اصلن. پیش. مشاور نرفتم و دروغ پشت دروغ. و گفتن باهم. سازش. کنم. چیکار کنم. من میترسم. ازش ازش. بدم میاد. چیکار کنم باور کنن حرفای منو

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
اینکه بخواهید جدا شوید یا نشوید یک تصمیم شخصی است.
اما اگر بخواهید جدا شوید دلایلی وجود دارد که می تواند به شما کمک کند.
و تمام حق و حقوق شما نیز مهریه نفقه اجرت المثل قابل مطالبه است و

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بعد از ضرب و جرح سریعا با پلیس تماس بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با من در ارتباط باشید تا به صورت رایگان راهنمایی لازم به شما ارائه شود 09188530176

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

فکر اساسی کنید برای ضرب جرح شکایت کنید و رصایت ندهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید بابت نفقه خود دادخواست مطالبه نفقه بدهید و طبق نظر کارشناس نفقه خود را مطالبه کنید.
و از طرفی به خاطر ضرب و شتم عمدی و ترک انفاق نیز می توانید شکایت کنید و در شعبه دفاعیات خود را مطرح کنید.
از طرفی مهریه خود را نیز می توانید از طریق اجرای ثبت مطالبه کنید و اگر اموالی نداشت با اخذ گواهی به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دا‌دخواست مطالبه مهریه بدهید.
اگر زوج دادخواست الزام به تمکین داد
می توانید در دادگاه اعلام کنید که امنیت جانی ندارید و درخواست بدید زوج را به پزشکی قانونی معرفی کنند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
سعی کنید که با کمک خانواده ، همسرتان را راضی نمایید که به مشاور خانواده یا روانپزشک مراجعه نماید

و سپس در دادگاه میتوانید که از قاضی درخواست نمایید که از مشاور خانواده استعلام بگیرد

یا درخواست نمایید که همسرتان را به پزشک قانونی بفرستد

و اگر در خانه باعث ضرب و جرح شما شد بلافاصله به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید
و ..

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تصمیم نهایی با خود شماست. میتوانید نسبت به حقوق مالی خود اقدام کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید با گزارش صورت جلسه 110 و معرفی به پزشکی قانونی تحت عنوان ضرب و جرح عمدی شکایت کنید . علاوه بر مطالبه دیه ، بعدا میتوانید دادخواست طلاق به علت عسرو حرج زوجه دهید