مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کیفری

باسلام و احترام
بنده توسط چندنفر مورد ضرب و شتم قرار گرفتم،چون چک منو دادن دست اینا بعنوان شرخری، الان تو شورا بحث چک میکنن درحالیکه شکایت من براساس درگیری و تهدید هست، ایا تو دادسرا موضوع چکو درنظر میگیرن یا درگیری رو؟ چون موضوع چک حقوقیه کاملا جداس

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر درگیری مهم هست اگر چک دارند باید قانونی پیگیری کنند نه با ضرب و شتم

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تو شورا فقط نقش مصالحه وسازش درخصوص ضرب وجرح است وشورانمی تواند وارد رسیدگی وماهیت یک دعوای دیگر شود

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام شورا صرفا جهت صلح و سازشه و موضوع در دادسرا رسیدگی خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر جرم تهدید و ضرب و جرح ارتباطی به موضوع چک نخواهد داشت و محکوم خواهند شد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اصولا در امور کیفری صلاحیت شورا صرفا جهت صلح و سازش است نه بیشتر در دادسرا و دادگاه کیفری هم به دعوای مطروحه شما رسیدگی میشود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

موضوع شکایت شما ضرب و جرح میباشد نه صدور چک بلامحل

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادسرا به موضوع شکایت شما رسیدگی می کند.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
در دادسرا فقط موضوع ضرب و جرح رسیدگی خواهد شد .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام پرونده کیفری باید در شعبه مطالعه شود

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

در دادسرا به شکایت شما رسیدگی می شود و بدهکار بودن دلیلی بر مورد ضرب و شتم قرار گرفتن نیست.

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

در دادسرا شکایت ضرب وجرح رسیدگی میشود

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام شکایت کیفری شما رسیدگی میشود و در صورت ادعا چک میتوانند مستقلا در محاکم حقوقی علیه شما طرح دعوی نمایند

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

 در امور کیفری صلاحیت شورا صرفا جهت ایجاد صلح و سازش بین طرفین است

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

موضوع ضرب و شتم در شورا رسیدگی میشود و چک پرونده دیگری است

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

جلسه شورا جهت حصول صلح و سازش می باشد و پرونده در صورتی که مبلغ چک بیش از بیست میلیون تومان باشد جهت رسیدگی به دادگاه ارسال خواهد شد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به شکایت شما رسیدگی می کنند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شکایت چک جداست تهدید و ضرب و جرح جدا