مشاوره حقوقی رایگان - ساختمان نسقی

با عرض سلام
ما زمینی نسقی داشتیم و آن را مشارکت دادیم حال به علت نسقی بودن به آن انشعاب نمیدن ما باید کجا و چیکار کنیم که بهمون انشعاب بدن و اینکه خلاف رو سازنده باید بده یا مالکان

پاسخ ها :

عدم دریافت انشعابات به دلیل نسقی بودن زمین پرداخت هزینه خلافی ساختمان توسط مالک پرداخت هزینه خلافی ساختمان توسط سازنده ساخت ملک در زمین نسقی زمین نسقی