مشاوره حقوقی رایگان - بلاتکلیفی زوج

سلام.من و خانمم حدود یکسال است که جدا زندگی میکنیم.مهریه خود را اجرا گذاشت ماشین بنده رو توقیف کردن ولی بعد از مدتی درخواست خود را پس گرفت ماشینم را آزاد کردن. درخواست نفقه کرده بود که دادگاه به نفع من تمام شد چون خرجی را داده بودم. درخواست عدم تمکین زدم که رد شد گاهی با خواهرش سری به خانه میزند و میرود که بگوید تمکین میکند. از این اوضاع خسته شده ام . به هیچ عنوان حاضر به برگشت این آدم نیستم.من منتظرم ایشان درخواست طلاق بدهد و ایشان منتظر درخواست من هستن. هرگز حاضر به دادن مهریه نیستم چون هیچ کاری برای من در زندگی مشترک نکردن و فقط 6 ماه با هم زندگی کردیم. برای همین درخواست طلاق نمیدهم. راه چاره چیه؟ چه کنم که از این بلاتکلیفی راحت شوم؟ چطور اورا واداربه دادن درخواست کنم؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در هر صورت مهریه فارغ ار بحث طلاق هر زمانی از طریق ایشان قابل مطالبه است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
زوج در هر حالتی باید مهریه را پرداخت نماید
و زوج باید دادخواست اعسار را مطرح نماید تا اقساط گردد

و سپس زوج میتواند دادخواست طلاق را مطرح نماید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حصوری یا از طریق مشاوره تلفنی دادراه بامن تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مهریه در هر صورت قسطی یا یکجا باید پرداخت شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام مهریه باید بدهید دین است و نیازمند گفتگوست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهترین راهکار اقدام به طلاق توافقی است
بهتر است با همدیگر توافق کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
متأسفانه کاری نمیشه کرد و باید صبور باشید