مشاوره حقوقی رایگان - خودرو

سلام. من یک پراید خریدم و پول پرداخت کردم در قولنامه هم به شرط سالمی خریدم حالا ماشین مشکل داره و فروشنده گردن نمیگیره و حتی تهدید کرده که وکالت‌نامه رو باطل می‌کنه حالا من چکار کنم پول پرداخت شده ولی نمیتونم سند بزنم آیا میتونم با قولنامه دستی که ایشون امضا کرده شکایت کنم و خسارت و پولمو بگیرم ماشین پس بدم

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

در صورت اثبات عیب و تایید کارشناس سریعا نسبت به فسخ قرارداد اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ثابت کنید که بی اطلاع باشید میتوانید شرط فسخ به علت خیار عیب استفاده و فسخ کنید و یا طی نظریه کارشناس با تامین دلیل مطالبه خسارت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله معامله قابل فسخ است

شما باید ابتدا اظهارنامه مبنی بر
فسخ خودرو ارسال نمایید

و سپس باید دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس معایب خودرو مشخص گردد

و بعد باید دادخواست تنفیذ فسخ بیع به علت خیار عیب و تدلیس را اقامه کنید

شما میتوانید معامله را فسخ ننمایید و مطالبه خسارت ارش ناشی از عیب خودرو را مطالبه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله می توانید اما
مشکل را بیان
نکردید?

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

نوع وکالتنامه و محتویات ان و نوع و محتویات بیع نامه مهم است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید
با بنده در تماس باشید