مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل زمین کشاورزی

آیا اجرت المثل زمین کشاورزی که حدود 17 سال دست امین صغیر بوده و تا کنون هیچ گونه پرداختی نداشته است طبق نرخ روز حساب میشود?

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب خیر هر سال به نسبت همان سال از طریق کارشناسان محترم رسمی دادگستری محاسبه میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

کارشناس اجاره المثل را تعیین میکند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اجرت المثل را کارشناس تعیین می‌کند که برای تعیین اجرت المثل نیز ملاک های زیادی مطرح است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اجرت المثل طبق نظر کارشناس قابل مطالبه است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر
درخواست نمایید تا توسط کارشناس رسمی دادگستری تعیین شود