مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل

سلام من 1000 متر زمین زراعی در . پدر شوهر سابقم موقع عقد از اموالش بهم واگذار کرد هدیه داد و قولنامه دستی نوشت و شاهد امَضا کرد و بعد 5 سال طلاق گرفتم مهریم رو بخشیدم و همسرم اون قولنامه زمین رو ازم دزدید و برد و خودش زمین من رو فروخت به برادرش و پسرم بعد 20 سال قولنامه ای که به نام من بود رو پیدا میکنه برای من میاره و من وقتی پول زمین رو مطالبه کردم اونا از شرایط بد مالی من سواستفاده کردن و 600 میلیون به من میدن و روی برگه کپی از قولنامه از من امضا میگیرن که پول زمین رو گرفتم اما قرار بود بعد بقیه پول رو بدن اما همسر سابقم با حقه بازی بازم اصل قولنامه رو میگیره میبره و دیگه پولی نمیدن من میخوام ببینم میتونم ادعای اجرت المثل 27 سال زمینی که مال من بود و اونا کشت برنج کردن و خوردن و پولی به من ندادن رو بکنم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

یک بار خداوند به شما کمک کرد و قولنامه را پیدا کردید ولی متاسفانه مجدداً اقدام علیه خود نموده و رسید تحویل طرفین داده‌اید بنابراین حقی برای شما متصور نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود