مشاوره حقوقی رایگان - خسارت مبنی بر رفت و آمد

با سلام ، بنده یک پرونده داشتم مبنی بر الزام به تنظیم سند رسمی و بعد از اون رای به نفع بنده صادر شد . دادگاهی که بود در یکی از شهر های جنوبی بود ، بنده کلی رفت و آمد داشتم ، حالا می خواستم بدونم بنده میتونم خساراتی دریافت کنم و اگر میتونم تحت چه عنوانی باید باشه ؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام مطالبه خسارت صرفا میبایست در زمان دادخواست مطرح مینمودیدوگرنه میبایست مجزا دادخواست دهید توضیحا هزینه ایاب ذهاب اصولا قابل مطالبه نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام فقط هزینه دادرسی و حق الوکاله وکیل و هزینه کارشناسی قابل مطالبه است
و باید دادخواست مطالبه اقامه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
فقط هزینه دادرسی و تاخیر تادیه و حق الوکاله وکیل را می توانید اخذ کنید نه هزینه رفت و آمد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما صرفا می توانید هزینه های دادرسی را مطالبه کنید و به نظر بنده هزینه رفت و آمد قابل مطالبه نیست و دادگاه چنین درخواستی را نمی پذیرد.