مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای کمیسیون عالی پزشکی فراجا

با سلام. پدرم حین ماموریت در شهرستان ایرانشهر مورد اصابت دوتا گلوله از سوی اشرار قرار گرفت که منجر به تخلیه شدن بیضه سمت چپ و یک تیر نیز به قسمت ران خورد و خارج شد، رای کمیسیون 20%جانبازی طرح شد که به نظر ما خیلی کم است ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به نظریه کمیسیون اعتراض نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بیصه چپ 50 درصد است به نظریه پزشکی قانونی اعتراص کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به رای کمیسیون مربوطه اعتراض کنید و درخواست معاینه مجدد داشته باشید