مشاوره حقوقی رایگان - غرامت به همراه جانبازی

سلام خسته نباشید بنده از پرسنل کادر فراجا می باشم که اوایل ماه در حین انجام ماموریت در حال دستگیری سارق موتورسیکلت بودم و به وی یه مشت با دست راست زدم که انگشت دوم دست راست بنده از قسمت بند چهارم که به پشت دست متصل ونزدیک مچ است شکسته شد آیا غرامت و جانبازی تعلق می‌گیرد یا خیر.درصد و میزان غرامت چقدر میباشد.و اینکه آیا یگان خدمتی می‌تواند فرم های ب ز رو پر نکند که گفته باشند چون خودش به متهم ضربه زده فرمی پر نمی‌شود.
لطفا راه حل قانونی و طریقه پیگیری را اعلام بفرمایید. تشکر از شما عزیزان

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را به نحو حضوری از طریق ارگان مربوطه پیگیری نمائید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مستحق جانبازی که نیستید نیز صدوم می‌تواند به دلیل عدم رعایت حقوق شهروندی علیه شما شکایت و دیه از شما وصول نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. میزان‌ غرامات قابل مطالبه است