مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب

سلام ایا یه خانوم بامهریه 110عدد سکه در صورت ناصواتی مرد درخواست جلب او رابدهد و در اینصورت قانون چگونه برخورد خواهد کرد؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما در صورت عدم توانایی در پرداخت یک جا مهریه درخواست اعسار و تقسیط مهریه دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

متوجه سوال نشدم لطفا سوالتان را اصلاح کنید و سپس مطرح نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

درخواست اعسار و تقسیط مهریه دهیدتا جلب منتفی شود وگرنه بازداشت میشوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورتی که زوجه درخواست مهریه را مطرح نماید زوج باید دادخواست اعسار از محکوم به را مطرح نماید تا مهریه اقساط گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درصورت نداشتن مال جهت توقیف حکم جلب صادر میگردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ناصواتی؟تا 110 سکه اصل بر ملائت مرد است درصورت عدم‌پرداخت جلب می شود مگر اعسار خود را ثابت کند

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

اگر دادخواست اعسار بدهد و پذیرفته نشود جلب می شود.

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

اگر مرد دادخواست اعسار ندهد یا اعسار او ثابت نشود جلب میشود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر اعسار او پذیرفته شود امکان‌پذیر نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مرد جلب میشود مگر اینکه اعسار بدهد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دستور جلب صادر می گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام وقت به خیر
بله امکان جلب وجود دارد ولی اگر مرد حکم اعسار داشته باشد جلب نمی شود.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

مهریه دینی است بر عهده زوج اگر ندهد بازداشت خواهد شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورتیکه اموالی نداشته باشد و اعسار وی پذیرفته نگردد می توانید جلب بگیرید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

2 سکه الی 5 سکه پیش پرداخت و هر از 7 ماه الی 10 ماه 1 سکه تعیین می کنند

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
در صورتی که ظرف سی روز پس از ابلاغ اجرائیه دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به مطرح کنید جلب نخواهید شد مگر اینکه دادخواست شما رد شود.اما اگر اعسارشما اثبات شود و حکم اعسار صادر شود جلب نمی‌شوید و مهریه تقسیط خواهد شد.
پس فورا دادخواست اعسار بدهید.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی در صورت عدم دادخواست اعسار و تقسیط ظرف 30روز از جانب مرد حکم جلب صادر و تا پرداخت مهریه حبس می گردد

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

در صورت وجود اموال در مالکیت مرد ، به میزان تعداد سکه ها توقیف خواهد شد در غیر اینصورت جلب خواهد شد. مگر درخواست اعسار و تقسیط مهریه را بدهد