مشاوره حقوقی رایگان - استرداد ثمن قبل از تایید فسخ

سلام
استرداد ثمن و مبیع و رضایت قبل از تایید فسخ ایا قابل قبول میباشد برای دادگاه ؟

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام در صورتیکه طرفین رضایت داشته باشند که معامله رو اقاله نموده اند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله در واقع اقاله صور ت گرفته در قرارداد نوشته شود اقاله با تراضی طرفین صورت گرفت و امضاء طرفین و شهود...

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

باسلام و احترام
سوال مبهم است و امکان پاسخگویی به این صورت وجود ندارد.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

سوال کلی مطرح شده ولی در مجموع توافق متعاملین مورد احترام دادگاه می باشد

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام خیر مگر اقاله صورت بگیرد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام سوال مبهم است و جهت پاسخ دقیق و مفید ، نیاز به توضیح بیشتری است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله امکان دارد و باید قرارداد اقاله گردد

طرفین باید ذیل مبایعه‌نامه اعلام نمایند که قرارداد در تاریخ .... توسط طرفین اقاله گردید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بله در صورت توافق طرفین امکان پذیر است

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
كاربر گرامي
عموم حقوقدانان باور دارند كه اقاله یا تفاسخ اصطلاحی حقوقی است بر توافق دو طرف یک قرارداد، به منظور برهم‌زدن و از میان بردن آثار آن قرارداد در آینده و معنای لغوی آن رهایی می باشد. د رواقع اقاله خود نیز نوعی عقد است و یکی از سه سبب اصلی انحلال قرارداد در کنار خیارات و انفساخ (انحلال قهری قرارداد) است.
چنين امري مشكل حقوقي و منع قانوني ندارد
#دكتر امين اميني زارع

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال واضح نیست اگر هر دو رضایت به استرداد عوضین داشته اید به معنای اقاله است و نیازی به تایید فسخ نیست.
برای مشاوره بیشتر می توانید تماس بگیرید