مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد وکالت الکترونیکی

با سلام. من برای پرونده ارث به یک وکیل گفت کد میاد بفرست متوجه شدم باهاش قرارداد بستم که اصلا نمیدونم چقدر هم است مبلغش

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حضورا به وکیل مراحعه و درخواست رونوشت قرارداد وکالت را نمایید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سؤال واضح نیست ، اصولاً تا شما نخواهید وکیل نمی‌تواند اقدامی برای انعقاد قرارداد وکالت نماید .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر به وکیل گفته اید تا وکالت شما را به عهده بگیرد باید کد ارسال می کردید تا بتواند قرارداد وکالت تنظیم کند و کار غیر قانونی انجام نداده ولی می توانید در خصوص اطلاع از مبلغ و شرایط قرارداد وکالت کدرهگیری یا رونوشت آن را از ایشان اخذ نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حق الوکاله طبق قرارداد خصوصی اخذ می شود.
می توانید قرارداد را در سامانه ثنا مشاهده کنید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از دفتر خدمات قضايي بخواهيد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مبلغ قرارداد همان است که با وکیل صحبت کرده اید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

قرارداد وکالت الکترونیکی در کارتابل شما موجود است