مشاوره حقوقی رایگان - مشاهده متن وکالتنامه الکترونیکی

سلام و خسته نباشید
یک قرارداد وکالت الکترونیکی امضا کردم که اطلاع کامل از متن آن ندارم
وکیل متن قرارداد را در اختیارم نمیگذاره. میخوام بدونم اطلاعات متن وکالتنامه ام را چگونه میتونم ببینم؟
تشکر

پاسخ ها :

فاطمه باباپوررزکناری

سرکار خانم فاطمه باباپوررزکناری :

سلام متن قرارداد الکترونیکی وکالت همش به نفع موکل هست خیالتون راحت اما اگر وکیل متن رو به شما ارائه نمی‌ده شما میتونید در پرونده ای که اعطای وکالت کردید متنش رو ببینید