مشاوره حقوقی رایگان - اتهام دزدی

یکی به من اتهام زده که دوتا دزد افتادن تو خونش دزدی کردن و بعد 2 نفر از اون طرف رد میشدن که دیدن دزدا اومدن سوار ماشین من شدن در صورتیکه من اصلا اون روز اونجا حضور نداشتم ساعتی هم که اعلام کرده 4 صبح بوده... من متهم میشم بابت این پرونده؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید عدم حضور خود را در آن ساعت در آن مکان جهت رد معاونت در جرم اثبات کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

البینه علی المدعی شخص مدعی می بایست تواند ادعای خود را اثبات نماید شهادت شهود نیز جزو ادله اثبات دعوا می باشد اما راه دفاع نیز برای شما وجود دارد دفاع نمایید مدارک و مستندات خود را ارائه بدهید

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

باسلام
اگرشما حضور نداشتید وماشین برای شما باشد معاونت در جرم برای شما محتمل است.

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام بستگی به مدارک و دلایل و مستندات پرونده دارد

سمیرا اندرخور

سمیرا اندرخور:

با سلام پرونده نیاز به بررسی دارد در صورت عدم حضور امکان دفاع وجود دارد برای بررسی بیشتر میتوانید از گزینه تماس تلفنی استفاده کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ثابت کنید که انجا نبوده اید و ارتباطی با دزدی ندارید قرار منع تعقیب صادر میشود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر باید رویت مدارک صورت گیرد و بررسی جامع و کاملی از آن داشته باشیم⚖⚖

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به دلایل و مدارک ارایه شده توسط آنها بستگی داره

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت شاکی باید دلیل ارائه کند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی اصل بر برائت است و شاکی باید مدارکی دال بر صحت ادعای خودش ارائه نماید لذا جای نگرتنی نیست

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام وقت به خیر
بار اثبات با شاکی پرونده می باشد ولی شما هم میتوانید دلائلی ارائه دهید که در آن تاریخ و ساعت در محل دیگری حضور داشته و خودروی شما نیز آنجا نبوده و حتی میتوان از ردیابی سیم کارت محل آنتن دهی در آن تاریخ را مشخص نمود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ایشان وظیفه دارد ادعای خود را ثابت کند

محمدابراهیم قموشی

محمدابراهیم قموشی :

دادسرا ممکن است شما را به عنوان مطلع بخواهد که در انجا باید از خود د فاع نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما به مرجع قضایی درخواست نقطه زنی را مطرح نمایید تا محل حضور شما در زمان ارتکاب جرم مشخص گردد و

و سپس با تنظیم لایحه دفاعیه دقیق حقوقی ، از خود دفاع نمایید

فاطمه خان احمدی

سرکار خانم فاطمه خان احمدی :

در صورتی که از شما شکایت شده باشه و دلایل کافی متهم شناخته میشوید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی اصل بر برایت شماست و مدعی مکلف به اثبات ادعای خویش در صورت عدم حضور ادله خویش از جمله شهادت شهودو.. ارائه و بررسی BTS در زمان و محل وقوع جرم نمایید

فرزانه مدهوش گل مکان

سرکار خانم فرزانه مدهوش گل مکان :

سلام.کسی که به دیگری تهمت میزند موظف است برای حرف خود دلیل و مدرک ارائه دهد. اما به هرحال چنانچه خود شما و یا خودرو شما، در اون مکان حاضر نبوده اید،برای دفاع از خود، این موضوع رو به مقام قضایی اعلام کنید و سعی کنید عدم حضور خود و خودرو را به اثبات برسانید و برای این موضوع از شهادت شهود هم میتوانید استفاده کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شاید متهم در این پرونده بشوید ولی مجرم نخواهید شد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مدارک و شواهد خود دال بر حضور در مکانی دیگر را جهت دفاع ارائه دهید

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

تقاضای نقطه زنی نمایید وگرنه ممکن است به جرم معاونت در سرقت تحت تعقیب قرار بگیرید

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
اگر دو نفر مرد شهادت دادند که شما رو دیدن ممکنه متهم بشید اما چنانچه شما هم شاهدی دارید مبنی بر اینکه فلان ساعت و فلان تاریخ آنجا نبوده آید به دادگاه اطلاع دهید و شهود خود را در دادگاه حاضر کنید.

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

اگر در محل دیگر بودین اثبات کنین بی گناه محسوب میشین

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام با این شکل دقیق نمیتوان اظهار نظر کرد ، تمام ما وقع و اظهارات شهود مهم هستند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام بستگی به دلایل و مدارک شماودلایل موجوددرپرونده دارد