مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی. بی احتیاطی رانندگی

سلام.یه تصادف خیلی کوچک با موتور داشتم خداروشکر طرف چیزیش نشد جز مختصر خراشیدگی..کوفتگی (ضربه شدت نداشت سرعتم نداشتم) طرف بیمارستان رضایت داد ولی بعد چن روز اومده میگه دندون جلوش قد سر سوزنی شکسته .. درخواست 10 میلیون کرده.من میخام موتورو از پارکینگ دربیارم باید رضایت ایشون باشه؟ اگه شکایت کنه موتور من گیره؟ (الان یکماه گذشته بازمیتونه شکایت کنه؟میگه سفته20میلیونی بده رضایت بدم برا موتور.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله ایشان می تواند شکایت کند ترخیص موتور شما بستگی به نظر محترم مرجع قضایی دارد و اگر دارای بیمه هستید بیمه تمام می پردازد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما برو درخواست رفع توقیف موتور را بده ببین چی میگن

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
اگر رضابت داده بهتر است آنرا ضمیه پرونده نموده واز مرجع قضایی درخواست موقوفی پرونده را بخواهید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اجازه دهید دادخواست حقوقی دهد بعد فکر پیگیری باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله باید رضایت شاکی خصوصی را جلب کنید تا موتورتان آزاد شود اگر شما در خصوص دندان مقصر هستید مکلف به پرداخت دیه می شوید در غیر این صورت هیچ مبلغ نیاز نیست پرداخت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نیازی به دادن سفته نیست
می توانید از طریق کلانتری پیگیری کنید تا پرونده به دادسرا ارسال بشه بعد از تعیین شعبه می توانید درخواست رفع توقیف از موتور بدهید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله متاسفانه
اگر قبلا رضایت داده مدارک مربوط به رضایت را ارائه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر موتور شما بیمه نیست بله نیاز به رضایت شاکی دارد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

باید اثبات شود مزتبط با این تصادف بوده است

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

بله امکان شکایت دارد سفته ای پرداخت نکنید مگر رضایت قطعی و بی قید شرط ایشان را در دفتر اسناد رسمی بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ایشان باید از طریق قانونی از شما مبالغی دریافت کنند و راسا نمی‌توانند ادعایی داشته باشند.