مشاوره حقوقی رایگان - جرم ضربه مغزی

سلام ببخشیدزن بابام بالیوان محکم زده به چشم پدرم که منجربه خون ریزی مغزی وکبودی اطراف چشم شده میخواستم میزان سنگینی جرم و دیه رو بدونم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دیه بر اساس نظریه پزشکی قانونی تعیین میگردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این اقدام مجازات حبس دارد و در خصوص دی پزشکی قانونی محاسبه مینماید دیه مشخصی ندارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما فعلا ببرید کلانتری تا اعزام کنند پزشکی قانونی بعد دنبال این چیزها باش ضمنا فقط دیه ازش می گیرند

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام میزان دیه پس از شکایت و اخذ گواهی پزشکی قانونی از طریق اجرای احکام محاسبه خواهد شد

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
در باره دیه نظرپزشکی قانونی ملاک است ودر خصوص مجازات اگردچار مشکل اساسی از قبیل نقصان یا...شود حبس خواهد داشت.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بسته ب تشخیص پزشکی قانونی است و دیه
یا ارش تعیین میشود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میزان دیه رو پزشک قانونی اعلام میکنه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است که در اجرای احکام محاسبه و پرداخت می شود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
میزان دیه را پزشکی قانونی تعیین می کند

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام وقت به خیر
پس از شکایت و ارجاع به پزشکی قانونی میزان آن معین خواهد شد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما فرصت را از دست ندهید واز کلانتری نامه بگیرید برای پزشک قانونی و بعد شکایت کنید دیه را پزشکی قانونی تعیین میکند و. حبس هم ذارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید طرح شکایت نمایند دیه بر اساس نظریه پزشکی قانونی تعیین می گردد

محمدابراهیم قموشی

محمدابراهیم قموشی :

میزان و مبلغ دیه را پزشکی قانونی تعیین می کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به نوع اسیب و جراحات ، دیه توسط پزشکی قانونی تعیین خواهد شد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی پزشکی قانونی با معاینه دقیق و تعیین طول درمان و بررسی التیام‌مطلوب یا معیوب تعیین درصد مینماید

فرزانه مدهوش گل مکان

سرکار خانم فرزانه مدهوش گل مکان :

سلام،قبل از هرچیز به کلانتری محل وقوع جرم مراجعه کنید و تقاضا کنید که به شما معرفی نامه برای پزشکی قانونی داده بشه، و بعد مراجعه کنید پزشکی قانونی تا پزشکی قانونی معاینه رو انجام بده و به شما گواهی بده. بعد از اون با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی،شکایت رو مطرح کنید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

پزشكي قانوني اعلام و دادگاه تعيين مي نمايد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

برای بررسی دیه نیاز به مطالعه و رویت برگه پزشکی قانونی میباشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

میزان دبه را با توجه به شدت ضربه و طول درمان و التیام مطلوب یا معیوب پزشکی قانونی با تعیین درصد مشخص میکند آنگاه قابل محاسبه خواهد بود.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بسته به شدت آسیب و آثار و نحوه بهبودی پزشکی قانونی اطهار نظر خواهد کرد