مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

با سلام من و خانمم مشکل داریم بعد دوروزه زنگ میزنه به خواهرم میگه بهش بگو بیا توافقی جدا بشیم من مهریمو میبخشم ولی فعلا اجر اش نمیزارم من دوستش دارم نمیخوام طلاق بدم من الان ماهی 26 میلیون قسط میدم حقوقم 10 تومنه که مجبورم یکی یکی قسطارو بدم میگه اگه مهریمو گذاشتم اجرا قاضی تورو بهت میگه الان باید 110 سکه رو بدی وگرنه میری زندان من نه چیزی به ناممه نه پولی دارم تو بانک تورو خدا کمکم کنید نمیخوام تصمیم اشتباه بگیرم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خیر به این شکل نیست .
شما در پناه قانون هستید نگران نباشید.
در صورت درخواست نفقه قاضی,محترم برای شما قسطی میکند و هیچ نگران نباشید و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مهریه حق خانم است و هر زمان که اراده کنند میتوانند آن را مطالبه کنند.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

با به اجرا گذاشتن مهریه هرچند هم مالی نداشته باشید در صورت عندالمطالبه بودن باید پرداخت کنید

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
در طلاق توافقی، بستگی به توافق شما دارد ،لکن بهتر است در موقع توافق قبل از امضای توافق ،متن توافق را به رویت یک وکیل دادگستری برسانید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر به میزان محکوم به پول ندارید در صورت محکومیت قطعی می توانید دادخواست اعسار دهید.

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام از بابت مهریه در صورتی که مالی بنام شما نباشد و یا دارایی نداشته باشید در آخر با توجه به شرایط شما تقسیط خواهد شد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بهتر است که باهم بر سر موارد توافق کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص مهریه می توانید دادخواست اعسار بدهید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی چنین چیزی در قانون نیست و ما نه در قانون و نه در شرع اضطرار نداریم
می توانید در خصوص تمامی موارد مذبور درخواست اعسار نمایید

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

راجع به مهریه توافق کنید و مساله را باز نگذارید .مثلا اقساط تعیین کنید از چند سال دیگه بپردازید یا عندالاستطاعه نمایید که جلب نشوید هیچوق

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام وقت به خیر
چنین چیزی صحت ندارد و در صورت قبول اعسار شما ، به صورت هر 7 الی 10 ماه یک سکه پرداخت خواهید کرد.
در صورت تمایل به طلاق ، در قبال ابراء کلیه حقوق مالی به ایشان وکالت در طلاق اعطاء بفرمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر به این شکل نیست اگر خانم مهریه را مطالبه کرد شما دادخواست اعسار بدهید دادگاه بر. اساس وضعیت مالی شما دادخواست اعسار میدهد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اعسار دهید قسط بندی می گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر نگران نباشید
اگر اعسار شما پذیرفته بشود
دادگاه تعداد چند سکه به عنوان پیش پرداخت و چند ماهی یک سکه تعیین خواهد کرد

سید علی موسوی تبار

جناب آقای سید علی موسوی تبار :

سلام وقت بخیر ، در صورتی که مهریه به اجرا گذاشته شود ، شما بدون شک محکوم میگردید و الزاما باید پرداخت نمایید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
در محبت و علاقه شما به ادامه زندگي به شرح مرقوم در سوال شك و شبهه اي بنظر نمي رسد
مهارت هاي زندگي مشترك را فرا بگيريد و زندگي را حفظ نماييد
خانم ها برخي مواقع نيازمند محبت و عشق دو چندان هستند
گاهي تحت تأثير زندگي و اموال سايرين يا حرف و نقل هاي تهمت و افتراي زنانه مي باشند و همراه ميتوان گفت دو پارادايم بين زوجين در حقوق و فلسفه وجودي خانواده ايراني در جريان است
پول مي خواهد كه كام دهد يا محبت مي خواهند كه عشق پرورند
نخست آن که در حقوق کامجویانه، مفهوم نکاح مساوی و مساوق با تمتع جنسی است لیکن در حقوق عاشقانه مقصود از خانواده، پایبند ‌بودن زن و مرد است به یکدیگر، و مکلف بودن آنان به تربیت فرزندان. دوم آن که زن را در حقوق کامجویانه شیئی و موضوع بهره برداری می شمرند؛ حقوق عاشقانه اما او را چون هدفی برای خود می نگرد. سه دیگر آن که ادبیات حقوق کامجویانه به به‌کارگیری گسترده اصطلاحات استمتاعی شایق است، لیکن حقوق عاشقانه در حفظ عفت کلام خود ساعی است. چهارم آن که حقوق کامجویانه فقط زن را به وفاداری ملزم می‌داند اما در حقوق عاشقانه، زن نیز به جدّ محق است که خواهان پایبندی مرد به خانواده‌اش باشد. پنجم آن که حقوق کامجویانه، به رغم نامش، شهوت را سرسری می‌گیرد لیکن حقوق عاشقانه شهوت را در مقام مهم خود می‌نشاند و آن را همچون ملعبه‌ای نمی‌خواهد.
حال اگر استمرار اين وضع به صلاح نيست براي طلاق توافق نماييد و بخواهيد مهريه را ببخشد تا طلاق دهيد؛ در ضمن با اعسار هيچ موردي اگر اموال نداريد منجر به زندان در شرايط فعلي نمي گردد و در پناه قانون هستيد!
براي مرد خوب و اهل زندگي همواره دختران و زنان نجيب و خوب براي ازدواج فراهم است

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر اگه چیزی ندارید اقساطی میشود و با توجه به شرایط شما اقساط کم تعلق میگیرد به هیچ عنوان مراجعه نکنید مگر تمام مهر را در ازای طلاق ببخشد

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

میتوانید اعسار دهید و باید بصورت اقساط پرداخت کنید