مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت صوتی درب پارکینگ در کوچه بن بست

با سلام و احترام. اینجانب ساکن طبقه همکف آپارتمانی هستم که از یک طرف دیوار مشترک در یک کوچه 8 متری دارد و از طرف دیگر دیواری در مجاورت یک پس کوچه به عرض کمتر از 3 متری که به سختی یک خودرو از آن عبور میکند اما در انتهای این کوچه در پارکینگی وجود دارد که با توجه به مجتمع بودن و مجاورت پنجره اتاق خواب ما با درب این پارکینگ مشکلات بسیاری برای ما ایجاد کرده حال سوال اول اینکه درب پارکینگ در کوچه ای ک حتی یک خودرو سواری به سختی داخل میشود و هیچگونه جای چرخشی ندارد قانونیست؟؟؟ دوم اینکه در صورت قانونی بودن برای مشکل ایجاد آلودگی صوتی درب ریلی چه کاری میتوانیم انجام دهیم ... باتشکر

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر شکایت کیفری مزاحمت مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص قانونی بودن می‌بایست به شهرداری منطقه مراجعه نمایید که ببینید مطابق قوانین آنها مجوز داده شده است یا خیر در خصوص صدا به شما سال فرموده اید می توانید ابتدا از پنجره های دوجداره استفاده کنید و در صورت عدم رفع مزاحمت می توانید شکایت کنید

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام شکایت مزاحمت مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان مزاحمت از ایشان شکایت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در خصوص میزان آلودگی صوتی باید نظریه کارشناسی از طریق تامین دلیل و یا درخواست از طریق شعبه رسیدگی کننده انجام شود تا در صورت اثبات از نظر کیفری مورد رسیدگی قرار گیرد توصیه می شود اقدامات لازم در جهت دوجداره کردن پنجره ها انجام شود تا مشکل سریعتر مرتفع گردد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به دفتر خدمات قضایی مراجعه شکایت مزاحمت مطرح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به کمسیون ماده 100بابت اینکه جواز داده آمد شکایت کنید اگر افاقه نکرد از شهرداری به دیوان شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق شهرداری پیگیری نمایید
با تامین دلیل شکایت مزاحمت مطرح نمایید

امين  امينی زارع

جناب آقای امين امينی زارع :

طبق پايان كار و سند اقدام مي شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله غیرقانونی است و نباید چنین کاری انجام شود.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در سامانه شهرداری خود به عنوان شکایت ساختمانی شکایت کنید حتما رسیدگی میشود