مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن گوشی از پلیس امنیت

سلام.پلیس امنیت سپاه بدون دلیل دخترمو به زور سوار ماشین کردن و بردن.بعد از سه ساعت تماس گرفتن برم دخترمو تحویل بگیرم.گوشی موبایل رو ندادن.چطور میتونم پس بگیرم؟قیمت آیفون 13 مشخصه نمیتونم صرف نظر از گرفتنش بشم.لطفا راهنمایی کنید.در ضمن فقط تعهد کتبی گرفتن

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

به بازرسی سپاه مراجعه شود حتما نتیجه میگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

حضورا مراجعه نمایید
مکلف هستند گوشی تلفن را مسترد نمایند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

پیگیری نمایید کارتون و فاکتور خرید گوشی را حتما محفوظ نگهدارید...

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حضورا مراجعه کنید و درخواست استرداد گوشی را نمایید در صورتی که تحویل ندادند به دادسرا نظامی شکایت کنید