مشاوره حقوقی رایگان - تامین خواسته

باعرض سلام
سه نفر از اینجانب مبلغ سه میلیون جنس از مغازه بردند و من هم غیر از حساب دفتری چیزی از ان ها ندارم و از ان ها شکایت کردم که دادگاه روی شورای حل اختلاف فرستاد و انها وقت حضور نیامدند حالا قاضی رای بر بطلان دعوای خواهان داده .به علت عدم ارایه دلیل کافی.لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

شما باید دلیل محکمه پسند ارائه کنید. اگر شهودی آن زمان وجود داشته اند معرفی کنید و اگر در حساب دفتریتان امضا و دست خطی از جانب آن ها وجود داشته به آن ها استناد کنید.