مشاوره حقوقی رایگان - چگونه پلاکم را غیر فعال کنم در صورتی که وکالت بدون تاریخ زدم

سلام
وقت بخیر،من سال پیش ماشینمو به بنگاهی فروختم که وکالت واسه تعویض پلاکو بدون تاریخ زدم،حالا فروخته و پلاک همچنان فعاله،رفتم پلیس راهور و پلیس 10میگه چون وکالت بدون تاریخ زدی نمیتونی کاری بکنی
چجوری میتونم پلاکمو بگیرم؟؟؟

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی از طریق دفاتر خدمات قضایی و یا پلیس راهور اقدام به توقیف پلاک نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست الزام به تعویض پلاک وانتقال سند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست الزام به تعویض پلاک و توقیف مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزام به فک پلاک تنظیم نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا اظهارنامه
ارسال نمایید
و دادخواست الزام به فک پلاک و توقیف فیزیکی خودرو را به طرفیت خریدار و ایادی بعدی اقامه نمایید

یا از طریق راهنمایی و رانندگی درخواست توقیف پلاک را مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما ابتدایی اظهارنامه برای ایشان ارسال کنید سپس دعوای حقوقی مصرف کنید و دادخواست الزام به فک پلاک را بدهید