مشاوره حقوقی رایگان - قرعه کشی ایران خودرو

بنده الان تقریبا دو سال است پلاک یک دستگاه پراید به اسم من است
ایا بعد از انتقال پلاک میتوانم بلافاصله در قرعه کشی ایران خودرو ثبت نام کنم؟
چند مدت بعد از تعویض پلاک میتوانم در قرعه کشی ثبت نام کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابا سلام
انچه ملاک است پلاک فعال نداشته باشید ودر سامانه راهور فک پلاک شما ثبت شده باشد

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
ملاک نداشتن پلاک فعال و عدم سابقه خرید خودرو از این دو شرکت طی 48 ماه گذشته می باشد.