مشاوره حقوقی رایگان - انگشت نگاری برای سرقت

سلام. خواستم بپرسم اگه سارق با وارد شدن از روی درب اهنی که با کمک دستاش از درب میکشه بالا و بازهم موقع پایین امدن برای داخل شدن دستهایش را به ستون کنار در از داخل میزند وپایین و وارد پارکینگ میشه .با توجه به مطالب که ذکر کردم میتوانم تقاضی انگشت نگاری بدم. ایا اثر انگشت روی در اهنی و یا ستون قابل برداشت و تشخیص است؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر سارق سابقه دار باشد می توانید انگشت نگاری کنید و آثار انگشت وی بر اساس سابقه مجرمیت بین میتواند شما را در کشف حقیقت کمک کند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام انگشت نگاری مشخص می‌کند روی فلز نیز آثار آن پا برجاست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله نسبت به شکایت اقدام نمایید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
بستگی به موقعیت در دارد ، اگر در مسیر باد ، گرد و غبار و ... باشد بعد از گذشت 24 ساعت قابل تشخیص نیست.

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام بله ممکن است البته به شرطی که مدت مدیدی از آثار انگشت نگذشته باشد

امين  امينی زارع

جناب آقای امين امينی زارع :

بله
انگشت نگاري و بررسي فني صحنه جرم و تشخيص هويت مجرمان را درخواست نماييد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بله درخواست شما قابل ترتیب اثر است

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بله و در صورت سابقه دار بودن امکان شناسایی وجود دارد