مشاوره حقوقی رایگان - آزادسازی سند وثیقه

با سلام و خسته نباشید
پدر بنده سند منزلش رو گذاشته گرو یکی از اقوام که به جرم دزدی و ...گرفته بودنش
حالا بعد از چند سال پرونده از شعبه ی قبلی رد شده یه شعبه دیگه
و هنوز به پرونده رسیدگی نکرده (حدود 4 ساله )
الان میخاییم سند رو آزاد کنیم
ن متهم راضی میشه پیگری کنه تا سند آزاد بشه نه دادرس حکم جلب میده که متهم رو بگیرم (میگه باید به پرونده رسیدگی بشه)
حالا خواستم ببینم چطور میشه سند رو آزاد کرد ؟؟
آیا میتونم از یه جای دیگه شکایتش رو بکنم حکم جلبش رو بگیرم ؟؟؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پدر شما باید دخواست بنویسد به مرجعی که در حال رسیدگی به پرونده است و بگوید من میخام دیگه ضامن این اقا نباشم و سندم ازاد بشه لطفا حکم جلبش را صادر کند تا بیارم تحویل بدهم

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید از طریق شعبه مذبور درخواست خود را ارئه نمایید لیکن یا باید سند و وثیقه جدید معرفی کنید و یا درخواست جلب نموده و متهم را تحویل دهید تا سند آزاد شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت نتیجه ای نخواهد داشت
از طریق شعبه پیگیری کنید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام شما می توانید متهم را به دادگاه معرفی نمایید ودرخواست رفع وثیقه منزل پدرتان را بدهید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
با معرفی متهم به شعبه ی مربوطه درخواست نمایید .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق همان شعبه پیگیری کنید تا نامه جلب بدهند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای آزادی وثیقه باید متهم را به مرجع قضایی معرفی نمایید یا درخواست تعویض وثیقه نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

متهم را تحویل شعبه دهید سند را ازاد کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید درخواست خود را به همان شعله دهید و حکم جلبش را بخواهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

آیا ضامن جدیدی را معرفی کنید تا به جای آن سند به وثیقه قرار گیرد تا سند شما آزاد شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام برای آزادی می‌بایست شخص را معرفی نمایید یا تامین مجدد ای بسپارید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر صورت زمانی که متهم تحویل مرجع قضایی داده شود سند آزاد خواهد شد. از سوی دیگر دادرس تخلف انتظامی کرده است و باید متهم را جهت آزادسازی وثیقه جلب کند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق ریاست مذاکره نمایید یا ضامن جدید معرفی نمایید و یا دستور جلب اخذ نمایید