مشاوره حقوقی رایگان - املاک اوقافی

سلام. زمین کشاورزی وقف هفت سال اجاره دارم از اوقاف زعفرون 7ساله داره زمین به کس دیگری اجاره داده اوقاف در زمین دیوارکشی کردن زعفرون داخل زمین حق زارعانه به من تعلق میگیره راهنمایی کنین ممنون از وقت شما

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی متاسفانه سوال خود را بنحو مبهم بیان نموده اید در صورتیکه پیاز زعفران در اراضی است متعلق به شماست. اوقاف موظف به تحت تصرف شما قراردادن اراضی در قبال دریافت اجرت المثل زمین و یا پرداخت قیمت پیاز ها به شما می باشند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر سوال شما نیازمند بررسی دقیق و جامع است⚖