مشاوره حقوقی رایگان - مشکل با پدر

سلام وقت بخیر خسته نباشید. من دخترم و 18 سالمه نزدیک دوساله ازدواج کردم و پدرم هم 4 ساله که از مادرم طلاق گرفته و دوباره ازدواج کرده زن بابام خیلی من و شوهرمو اذیت میکنه و روی پدرم خیلی تاثیر داره بارها پدرم مارو تهدید به جهیزیه ندادن کرده و الان هم پدرم نمیزاره برم خونمون و میگه خونه من حق رفتن نداری نباید اینجا باشی برو خونه پدرشوهرت ولی خب ما تو عقدیم و همسرم سرباز هست و امکان خونه پدر شوهرم موندن رو هم ندارم آیا از لحاظ قانون الان که من ازدواج کردم پدرم حق بیرون انداختن من از خونه رو داره ؟ یا میتونه از ارث محرومم کنه یا جهیزیه نده ؟ یا میشه شکایت کرد و جلوشو گرفت؟؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما چندین پرونده کامل است باید بررسی دقیق انجام شود

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

تا وقتی که شما عقدتان منتهی به زیر یک سقف رفتن نگردیده و صرف عقد است پدر شما نمی توانند مانع سکونت شما در منزل خویش گردند. دادن جهیزیه برای پدر تکلیف نیست و ایشان نمی توانند فرزندشان را از ارث محروم نمایند مگر از طریق انعقاد یکی از عقود برای انتقال تمام دارایی به فرد دیگر.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی اولا از زمان انعقاد عقد ازدواج نفقه و هزینه های شما برعهده همسرتان می باشد و نه پدر ثانیاتهیه اسباب و اثاثیه منزل مشترک نیز برعهده زوج می باشد و اعطای جهیزیه به عنوان صرفا هدیه است و امکان الزام پدر به جهیزیه دادن نمی باشد. ثالثاخیر ایشان نمی توانند شما را از ارث محروم نمایند.
رابعا با عنایت به مطالب پیش گفته امکان طرح شکایت علیه پدرتان نمی باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تهیه جهیزیه برای پدر شما اجباری نیست و عرفان نمی‌تواند شما را در زمان عقد بیرون کند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادن جهیزیه الزامی نیست و از زمان عقد شما می توانید با شوهرتان زندگی کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب خدمت شما عرض کنم بله پدر شما میتواند به شما جهیزیه ندهد

چون که جهیزیه بر عهده شوهر میباشد

همچنین می‌تواند شما را به منزلش راه ندهد

نفقه و تمام هزینه های شما با پدر میباشد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مطلقا چون شما هنوز عروسی نکرده اید

به اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی متاسفانه نمی توانید علیه پدرتان شکایت کنید ولی با توجه به اینکه هنوز ازدواج شما منجر به زندگی مشترک نشده پدرتان نمی تواند مانع ورود شما به منزل شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود جهیزیه برعهده و تکلیف زوجه نیست
زوج باید وسائل مورد نیاز عرفی زندگی مشترک را تهیه کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به هیچ وجه پدر شما نمی تواند شما را از ارث محروم کند‌.