مشاوره حقوقی رایگان - تصادف واژگونی

با سلام بنده ساعت 30ر23شب مورخ26ر7ر1401 در حالی رانندگی بودم ماشین دوستم رو قرض گرفته بودم برم کار ام رو انجام بدم و بیام متاسفانه تو جاده تصادف واژگون کردم خودم تنها بودم افسر راهنما رانندگی امده 50٪من رو مقصر کرده و 50٪درصد هم اداره راه خودم هم زخمی و شکستکی پیدا کرده بودم با اورژانس منتقل شدم بیمارستان
الان میخوام بدونم میتونم شکایت اداره راه بکنم 50٪خسارت ام رو بگیرم
چون ماشین پژو 206تیپ 2مدل 99بوده و بیمه بدنه نداشته و ماشین هم طبق نظریه کارشناسی 100میلیون خسارت دیده خودم شکایت بیمه ماشین رو کردم برای خسارت بدن خودم که بیمه 50٪درصد شو میده و میگه 50٪درصد دیگه اش با اداره راه هست
باتشکر
درضمن اگه راهی داشته باشه به یه وکیل خوب تخصص تصادف و اداره راه نیاز دارم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله می توانید از اداره راه شکایت کنید و بابت 50 درصد تخصیص ایران اداره از او خسارت دریافت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله اداره راه باید 50 درصد خسارات مالی وارده به خودرو و
خسارات جانی را پرداخت نماید

و شما حتما شکایت نمایید و

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
بله قابل شکایت از اداره راه است .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام نظر کارشناس راهور در این زمینه مهم است

مینا احمدی

مینا احمدی :

امکان شکایت از اداره راه وجود دارد

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

باسلام
٪50خسارت ماشین رامی توانید از اداره راه دریافت نمایید ودیه صدمه خود، از بیمه شخص ثالث پرداخت خواهد شد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی سؤال شما قبلا پاسخ داده شده است

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله ميتوانيد از اداره مذكور شكايت نماييد

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام به هر میزان ک خسارت دیده باشید 50درصد ان برعهده اداره راه است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله می توانید جهت شکایت اقدام نمایید