مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق از سوی زوجه

سلام. سوالی داشتم خدمتتون
آیا زن ناشزه که هنوز وارد زندگی زوجه نشده و حق حبس هم ندارد و الزام به تمکین او هم گرفته شده و مهریه هم به صورت اقساط دریافت می‌کند و مدت 8 سال هم از بعد عقدش به منزل شوهر نیامده و هدف از ازدواجش گرفتن مهریه بوده آیا می‌تواند طلاق بگیرد. ضمنا ایشان وکالت طلاق هم در شرط ضمن عقد ندارد و دلایل 12 گانه شروط ضمن عقد برای عسر حرج هم ندارد.

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

ممکن است با اثبات‌ عسر و حرج تقاضای طلاق کند...

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با این اوصاف ای که گفته آید اصولاً سخت میتوان حکم طلاق را گرفت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دشوار است
زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
با توجه به اینکه زوجه 8 ساله حاضر به شروع زندگی زناشویی نشده است ممکن است حکم طلاق به علت عسر و حرج زوجه و با بذل مقداری از مهریه صادر گردد

ولی باید عسر و حرج زوجه احراز و اثبات گردد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
سؤال تکراریست قبلاً پاسخ داده شد .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر کراهت و عسر وحرج خود را اثبات کند بله

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام پرونده های خانواده نیازمند بررسی دقیق و بیشتری است

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی سؤال شما قبلا پاسخ داده شده است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید با اثبات عسر و حرج درخواست طلاق نمایید

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام سوال شما تکراری میباشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام سال شما مجدد بیان شده اما خدمت شما عرض کنم بله این امکان برای ایشان وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به توضیحات زوجه حق طلاق نخواهد داشت.