مشاوره حقوقی رایگان - پارگی دیسک وتنگی کانال نخاع حین خدمت

باسلام بنده درسال 95سرباز مرزبانی بودم دراثر خالی کردن 6تن سیمان و جداول سیمانی دچار پارگی دیسک شدم صورت سانحه و فرم ب. ز به تهران ارسال شد الان گفتن برم کمیسیون برای تایین درصد غرامت حکم دادگاه هم به نغع بنده صادر شده آیا شامل از کار افتادگی میشود ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به نظر شورای پزشکی و کمیسیون مربوطه در ناجا دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر عارضه حادث شده در حین انجام وظیفه و بدون تقصیر شما بوده باشد تحت شرایطی می توانید از کار افتادگی دریافت کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
به احتمال زیاد از کار افتادگی شامل حال شما خواهد شد.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

نظر کمیسیون را نمی توان حدس زد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام از کارافتادگی را بیمه مشخص می‌کند باید به بسمه مربوطه سر بزنید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی نظر کمیسیون ملاک است

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام در صورتی که عنوان از کار افتاده(کلی یا جزئی) بر شما صدق نماید ممکن است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نظر کمیسیون ملاک می باشد در صورتی که حادثه حین انجام کار بوده باشد بله