مشاوره حقوقی رایگان - ارتشا

باعرض سلام، خدمت شما وکلای محترم، برابر قانون بعد ازتحمل یک سوم ازحبس، محکوم میتواند درخواست تعلیق مجازات یا ازادی مشروط بدهد،ایا محکومی که یک سوم حبس محکومیت جرم ارتشا را تحمل نموده است، میتواند درخواست تعلیق بقیه مدت محکومیت را بدهد،ایا اصولا جرم ارتشا قابل تعلیق هست یا خیر؟ با تشکر

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

با جمیع شرایطی قابل درخواست است

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

باسلام
طبق قانون اصولا قابل تعلیق نمی باشد ولی اگردارای سابقه کیفری موثر نباشید درخواست تعلیق را به شعبه مربوبطه تقدیم کنیید که امکان تعلیق به تشخیص قاضی شعبه دارد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام نوع پرونده و جرائم انتسابی نیازمند بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید به قاضی اجرای احکام درخواست تعلیق مجازات و آزادی مشروط را مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اساسا همه جرایم قابل تعلیق مجازات نیستند و میزان مبلغ در جرم ارتشا مهم است‌.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین و به تشخیص قاضی ناظر زندان و صادرکننده حکم است میتوانید از معاونت زندان درخواست دهید تا رسیدگی شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت شرایطی می توان درخواست نمود
در صورت تمایل تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اصولاً قابل تعلیق می باشد اگر سابقه کیفری وجود نداشته باشد می توانید درخواست بدهید تا پرونده رسیدگی شود محاکم قضایی ما رافت اسلامی را در نظر میگیرند