مشاوره حقوقی رایگان - خانه ورثه ای

مادرم نزدیک 25 سال پدرشون فوت کرد بعد انحصار وراثت کردن یه خانه بهش ارث رسید که از اول ازدواج اونجا ساکن بهش رسید بعد همه ورثه امضا کردن ولی یه خواهرش امضا نمیکنه بعد مدتی امضا میکنه ولی دو برادرشون به فاصله نزدیک فوت میکنن و قضیه مالیات بر ارث میشه که برادر دیگرشون همه اموال رو هم میریزه تا مالیات همه ندن نمیتونن بنام کنن بعد یه برادر دیگم فوت میکنه و همسر ایشونم شکایت میکنه برا انحصار ورثه الان میخام بدونم من میتونم شکایت کنم و خونه بنام خودم کنم جون مالیات ش دادم فقط الان مشکلم ورثه متوفا که پدرشان قبلا برا مادرم امضا داده بودن راه حلی وجود دارد برا بنام کردن خانه یا حتما باید ورثه متوفا راضی بشن ممنون میشم ازتون کمک م کنید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

قصیه پیچیده شد از طریق مشاوره تلفنی دادراه تماس بگیرید تا اطلاعات بیشتری بگیرم بعد توصیح دهم

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما باید بررسی مدارک صورت گیرد و بعد نظر قطعی داد⚖⚖⚖

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزئیات است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به نظر می بایست دادخواست حقوقی بدهید اما موضوع شما کمی مبهم است نیاز است که آن را بررسی کنییم

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید دادخواست مناسب علیه وراث متوفی داده شود