مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه سهم ارث پدر

سلام و ادب...پدربنده نیم سهم ارث پدری دارد و الان شصت سال هست که کشت و کار میکند و پسر عموی پدرمن هم نیم سهم ارث پدر دارد که قسمتی از سهمش رو پدرم 50سال پیش با واسطه (پسر عموی پدرم به xفروخته وپدرم ازxخریده)وپدرم برای سهم اون اثبات مالکیت گرفته والان پنجاه سال هست کشت وکار میکنه و قسمت دیگر نیم سهم پسر عموی پدرم به کسانی دیگر فروخته شده... درسال 1324عموی پدرم نیم سهم پدربزرگ بنده و پسرعموی پدرم رو به نام خودش ثبت کرده ..ولی عرفا اون یهما مال پدر بنده وپسرعموی پدر بنده بوده...الان نوه های عموی پدرم میگویند چون سهم به نام پدربزرگشون ثبت هست سهام مال اوناست. تکلیف چیه؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما را باید کامل و دقیق بررسی کنیم و سپس نظر نهایی دهیم

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید نقل و انتقالات اثبات گردد