مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه

با سلام من (ح.ب) یک خونه ای را معاوضه کردم و 300 م به طرف مقابلم پول داده بودم تا استعلامات خونه بیاد بعد از 1 ماه استعلام اومد معلوم شد مستحق للغیر است طرف پولم رو نداد شکایت کردم رفتیم دادگاه قاضی بهم گفت حق با تو هستش و رای میدم که پولت رو پس بده سعی کن توافق کنی که یکی دو ماهه پولت رو پس بده وگرنه تقاضای اعسار بکنه خیلی سخت میشکه پول بگیری ما هم در حضور قاضی توافق کردیم و شرح توافق و رای دادگاه به این شرح اومد: بدین نحو که قراردادهای فی مابين اقاله گردد و معاملات فسخ شود و ملک هر کدام به خودش منتقل گردد و در خصوص الباقی مبلغ ثمن معامله که مبلغ دویست و هفتاد ميليون تومان پول نقد بوده ، آقای ح.الف متعهد گردید در مورخه 1401/10/01 به آقای ح.ب نقدا پرداخت نماید و در خصوص یک فقره چک مورد معامله بمبلغ سی ميليون تومان ،آقای ح.الف متعهد گردید که در موخه 1401/ 10/01 مبلغ را به آقای ح.ب پرداخت نماید و در صورت عدم پرداخت هيچ گونه اعساری از آقای ح.الف پذیرفته نمی باشد. طرفين به شرح فوق مصالحه و سازش و توافق نموده و تقاضای صدور گزارش اصلاحی نمودند. عليهذا دادگاه مستندا به مواد 871 و 971 و 180 و 182 و 184و 186 و 188و 391 قانون آیين دادرسی مدنی گزارش اصلاحی صادر و اعالم می گردد و مفاد سازش نامه نسبت به طرفين و قائم مقام قانونی آنان نافذ و معتبر است و مانند احکام دادگاهها به موقع اجرا گذاشته می شود رای صادره قطعی است .
خونه معاوضه ای رو پس گرفتم ولی پول رو قراره در تاریخ مشخص شده پس بده حالا چند تا سوال دارم لطف می کنید اگه بترتیب سوالات پاسخم را بدهید چون واقعا چند جا پرسیدم پراکنده پاسخ دریافت کردم اصلا نمی دونم چکار کنم.
1-طبق رای صادره در تاریخ 1401.10.01 طرف میتونه اعتراضی بزنه؟به هر دلیل بخواد از دادن پول خودداری کنه یا بحث اعساررو پیش بکشه در صورتیکه تعهد داده که اعسار نده و همچنین رای قطعی می باشد؟
2-طبق رای صادره طرف اگه پولم رو نداد می تونم بندازمش زندان؟
3-نزدیک 6 ماه 300م من پیشش بوده با این تورم ضررو زیان من چی میشه؟چطور باید اقدام کنم بگیرمش؟
4-با توجه به اینکه طرف اول معامله کلی آیه و قرآن آورد که خونش مشکلی نداره چرا بعد اینکه مشخص شد خونش متعلق به اراضی ملی هستش چرا دادگاه هیچ مجازاتی را برای اینکه سر من کلاه گذاشته در نظر نگرفته برای طرف؟
5-آیا برای اینکه پولم رو بگیرم قبلش باید اقدام خاصی بکنم ؟یا اینکه سر وقت مقرر که دادگاه تعیین کرده طرف خودش پولم رو می ریزه به حسابم.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام وقت شما بخیر سوال شما یک پرونده کامل است که باید دقیق برررسی شود⚖⚖

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دوست عزیز مشاوره به این طریق برای شما سودی ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات قرارداد میباشد