مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی اخذ رسید پرداختها بعد از تنظیم مبایعه نامه

با سلام و احترام ،
آپارتمانی خریداری شده و و برای آن مبایعه نامه ای نیز با کد رهگیری تنظیم و مبادله شده است اکنون بابت پرداخت های بعد از مبادله مبایعه نامه، چگونه باید از فروشنده رسید گرفت ؟
گرفتن رسید در ظهر صفحات مبایعه نامه ؟ ویا تنظیم الحاقیه مبایعه نامه بابت تایید پرداختهای انجام شده به عنوان رسید پرداختهاو اینکه آیااصولا تنظیم الحاقیه مبایعه نامه و..برای مورد فوق امکان پذیر است؟
با تشکر قبلی و ارزوی توفیق و سلامتی برای شما عزیزان

پاسخ ها :

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

باسلام
بابت پرداختها رسید اخذ کنید ودر رسید اشاره کنید که این پرداختها یا واریزیها بابت معامله آپارتمان می باشد.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی در صورت پرداخت از طریق واریز به حساب و یا صدور چک صرف ذکر شماره حساب فروشنده و مشخصات چک در مبایعنامه کفایت می کند. ولیکت در صورت پرداخت نقدی رسید عادی مبنی بر دریافت وجه در ظهر مبایعنامه و یا سند جداگانه کفایت میکند و می توانید به امضای دو نفر شهود نیز برسانید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
روی یک برگه کاغذ مشخصات خودتان و طرف مقابل و شاهد را ذکر کنید و عنوان کنید که برگه مذبور رسیدی دال بر پرداخت اینقدر مبلغ پول در قبال فلان چیز است و تاریخ زده و امضا کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می توانید در یک برگه عادی تمامی پرداخت ها را با ذکر مشخصات و شماره حساب و پرداخت کننده یادداشت کنید و امضا بزنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
هم میتوانید در پشت مبایعه نامه رسید نمایید و هم در برگه ای جداگانه .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در پشت قرارداد یا رسید جداگانه می توانید رسید بگیرید.
نیز به متمم نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هر نوشته ای که در یک برگه عادی مبنی بر رسید توسط فروشنده مرقوم شود و امضاکند و شما و دو شاهد هم امضا کنید کفایت میکند ظهر مبایعه‌نامه هم امکان دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بهتر است متنی تخصصی تنظیم گردد تا دچار مشکل نشوید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام وقت شما بخیر نیاز است پرونده بررسی شود با دقت بیشتری و جزئیات آن مشخص شود