مشاوره حقوقی رایگان - حقوق بازنشستگی مادر به فرزند معلول

سلام
من دارای معلولیت حرکتی شدید هستم.
1خواهرم هم مانند من معلول حرکتی شدید هستن
مادرم کارمند بازنشسته وزارت بهداشت هستن
میخام بدونم بعداز فوت مادرم حقوق بازنشستگی ایشون ب من و خواهرم تعلق میگیره یا؟؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با تایید از کار افتادگی شما و در صورت عدم ازدواج و نداشتن شغلی که بیمه رد شود برای خواهر شما،بله امکان دریافت مستمری هست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله مادر شما باید قبل از فوت ، به صندوق بازنشستگی مدارک را تسلیم نماید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

درصورت از کارافتادگی برای پسر و نداشتن سغل و شوهر برای دختر بلی

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی در صورت تجرد و عدم اشتغال بله امکان دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اضگضررشاغل نباشید و همسر نداشته باشید تعلق میگیرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر فرزندی دختری هست تو زمانی که ازدواج نکرده و فرزندان پسر تا 25 سال و زوجین یا زمانی که زنده هستند ولاغیر