مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از اسکرین شات چت جعلی واتساپ

فردی با مشخصات بنده یک مکالمه جعلی درست کرده و من از طریق شخصی که میشناسم این اسکرین شات هارو دریافت کردم. دوست بنده اطلاعات ایشون رو به من نمیدهند و باور دارند که این چت واقعیت دارد. من اطلاعاتی از فردی که این پیام جعلی رو درست کرده ندارم. آیا راهی وجود دارد تا این فرد رو پیدا کنم تا از سو استفاده بیشتر از هویتم جلوگیری کنم؟ راهی برای رد یابی و اثبات جعلی بودن وجود دارد؟ و آیا در صورت اثبات ایشون به حبس محکوم میشوند؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما صرفاً می توانید با داشتن دلایل و شواهد مانند شهادت شهود شکایت نمایید