مشاوره حقوقی رایگان - اسکرین شات پروفایل واتساپ

سلام. من چند وقتیه که با یک دختر چت میکردم البته من خودم هم دختر هستم و اون دختر را سر ب سرش میزاشتم و خودم رو جای پسر جا زده بودم و باهاش دوست بودم و یک پروفایل عاشقانه یکم مثبت 18 گذاشته بودم و با پدرم اختلاف داریم و پدرم اون پروفایل رو دیده و ازش اسکرین شات گرفته و من هرچی بهش میگم ک اون دختر بوده قبول دار نمیشه و میگه میخام از طریق دادگاه پیش برم و من میترسم ک ابروم بره تو دادگاه ها بنظرتون با یک اسکرین شات از پروفایل عاشقانه واتساپم چیکار میتونه بکنه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید پروفایل خود را تغییر دهید و ارتباط خود را با شخص مورد نظر قطع کنید و در صورت پیگیری پدرتون موضوع را انکار کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت عمل شما جرم بوده . بهتر است ارتباط خود را قطع کنید و اظهار ندامت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

انکار نمایید دلیت اکانت و ارتباط را قطع کنید

یک وکیل :

با سلام
با توجه به اینکه سرورهای واتس آپ و دگیر پیام رسان های خارجی در ایران نیست در صورتیکه اکانت حذف شده باشد امکان اثبات وجود ندارد.

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام عمل قبیح و دور از اخلاقی است بهتراست تمامش کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام واحترام با عنایت به اینکه سرورهای واتس آپ و پیام رسان های خارجی در ایران نیست و هدایت آنها برای پلیس فتا مقدور نمی باشد در صورتیکه اکانت حذف شده باشد امکان اثبات وجود ندارد.

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

باسلام.
دیلیت اکانت کنید.
واتساپ هم از طریق مراجع ایران قابل بررسی نیست. لذا انکار کنید.
با این حال شما مرتکب جرمی نشدید که پدرتان علیه شما بتواند اقدام کند.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ممکن است به دلیل نگهداری عکس های مبتذل و مستهجن محکوم شوید ولی اسکرین شات دلیل محسوب نمی شود مگر خودتان اقرار کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در هر صورت عمل شما جرم بوده . بهتر است ارتباط خود را قطع کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام کار خاصی نمی توان کرد بهتر است با ایشان صحبت کنیم و حقیقت را بگویید